nlc.hu
Sztárok

Orosz György kommentjei

Veled is állandóan Orosz György kommentjei jöttek szembe? Eláruljuk, miért!

A humorista őrületes, 98 százalékos topkomment-arányt hozott össze
Orosz György humorista

Aki bármennyit is lóg a Facebookon és követ közéleti tartalmakat, azzal különböző posztolt cikkek alatt biztosan szembe jött Orosz György neve, mint a legpörgősebb kommenteket produkáló hozzászóló. Mint kiderült, nem lett kommentfüggő a népszerű humorista (ugyanis róla van szó), hanem fogadásból tette mindezt. Egy Facebook-posztban (naná) buktatta le magát kedden: száz topkommentet (tehát a kommentdoboz tetején csücsülő, nagyon sok reakciót kapott hozzászólást) produkált nyolc nap alatt, hogy egy haverjának bebizonyítsa, hogy 

a humoristák igenis viccesebbek, mint az átlagemberek.

Ez egyrészt alighanem az idei év “no shit, Sherlock”-díjas megszólalása, másrészt a sok reakció és a humor nem feltétlenül függ össze, de ne akadjunk le ilyen részletkérdéseken, ha a humorista szerint a lájkok és egyéb emojuk száma az igazi humorszintmérő, legyen így!

Jöjjön az igazság!

Fogadásból trollkodtam szét a teljes online médiát az elmúlt egy hétben. Mindjárt azt is leírom,…

Közzétette: Orosz György – 2021. május 11., kedd

Eredetileg tíz topkomment összehozása volt a cél, ebből lett száz, méghozzá úgy, hogy összesen 102 hozzászólást írt, tehát nagyon szépen teljesített.

A kommentelők bármiből tudnak politikát csinálni, a legbátrabbak kamu profilból írnak, rengeteg feszültség van az emberekben, sokan elfelejtettek szeretni és nevetni, de az nagyon szimpatikus volt, hogy ha én tisztelettudóan és udvariasan vagyok jelen az online térben, akkor ehhez igazodnak az olvasók is, és rövid idő alatt a leggorombább emberből is előhoztam a kedvességet.

Ezt a tanulságot vonta le a humorista, aki most egy “fullos berúgást” nyert.

Kiemelt kép: oroszgyuri.hu

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top