nlc.hu
Sztárok

Pintér Tibor külsejéről beszélnek

Pintér Tibor elárulta, miért változtatott a külsején

Nagyon lehordták Pintér Tenya hosszú haját és nagy szakállát a kommentelők, de szerinted is ennyire vészes a helyzet?

Sokan kritizálták Pintér Tibort az elmúlt időszakban, finoman szólva sem tetszett a rajongóinak a szakálla és a hajszíne. Nagyjából ilyen véleményeket fogalmaztak meg a színházigazgató közösségi oldalán megjelent videója alatt: 

  • „Te meg hogy nézel ki?”
  • „Nagyon eltűntél, bebarnultál, megöregedtél.”
  • „Jezusmáriaatyaúristen, mint egy hajléktalan!”
  • „Ez nem túl esztétikus megjelenés tőled. (…) Szép barátnőd van, kicsit adnod kellene magadra. Csalódás most ez, ahogy látlak.” 

Na, így nézett ki Pintér Tenya 2019-ben és a járvány miatt talán ez maradt meg sokakban: 

Pintér Tiborról ez a kép 2019-ben készült

Pintér Tiborról ez a kép 2019-ben készült (Fotó: smagpictures)

Ábel Anita és Csonka András nagyon várta már, hogy ezek után találkozzanak Tenyával, aki az Ébredj velünk! vendége volt. Anita bevallotta, hogy szándékosan nem nézte meg a régi barátja friss fotóit, mert a róla megjelent cikkek címe után kíváncsi volt. 

„Szerintem most nézel ki a legjobban, ez a szakáll, ez a haj, ez a sztájl a legjobb!”  – lelkendezett Anita, és Tibornak jól esett a bók. Mint kiderült, a Szent László-szerepen túl több olyan feladata lesz nyáron, ahol ez a külső előnyt jelent majd, ezért is növesztett szakállt a színész-rendező.

Pintér Tibort kritizálják
Megnézem
Összes kép (3)

Sztárok, akik változtattak a megjelenésükön: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top