nlc.hu
Sztárok

Lehoczky Zsuzsa beszorult a liftbe

Lehoczky Zsuzsát a tűzoltók szabadították ki a liftből ma reggel

Lehoczky Zsuzsa a Mokkában beszélt volna a Nemzet Színésze címről, ám nem ért oda az interjúra.

Tegnap kiderült, hogy Törőcsik Mari után Lehoczky Zsuzsa lett a Nemzet Színésze, amely címet egyszerre 12 ember birtokolhat. A művésznő ma reggel a Mokkában beszélt volna arról, hogy mit érez most, ám nem ért oda az interjúra. Kiderült, hogy beszorult a liftbe és a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

,,Földöntúli boldogságot éreztem, hogy ahhoz a 11 színészhez tartozhatok, akiket tisztelek, szeretek emberileg, barátilag is. Benne van a kitüntetésben a nagy szó, hogy a Nemzet Színésze. Ennél nagyobb boldogság egy színészt nem nagyon érhet” – mondta telefonon Lehoczky Zsuzsa, aki aztán azt is elárulta, hogy miért nem ért oda a stúdióba. 

„Negyed 7-re küldték a taxit, én pedig 6 óra 5 perckor már le akartam menni, hogy haladjunk. Beragadtam a liftbe, megállt a két emelet között. Hajnalban ez a ház még alszik, dörömböltem, őrjöngtem, senki nem vette fel a telefont. Nagy nehezen a lányom felvette és ő elkezdett intézkedni. Jöttek a tűzoltók, ők menekítettek ki. Elkezdtem pánikolni, mert 35 percet ültem a liftben és azt hittem, el fog fogyni a levegőm. Azt mondták, nem volt ez olyan vészes. Olyan gyönyörűen felöltöztem a tiszteletetekre, kifestettem magam, olyan cukin néztem ki, ezért nagyon sajnálom, hogy nem értem oda” – részletezte a művésznő.

lehoczky zsuzsa

Lehoczky Zsuzsa (Fotó: Smagpictures)

A Nemzet Színészei: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top