nlc.hu
Sztárok

Király Linda és Prince kapcsolata

Prince-szel való kapcsolatáról vallott Király Linda

Király Linda ma is hálásan gondol vissza arra, hogy Prince mennyi mindent tett érte.

Király Lindának Prince segített , hogy visszakapja a szabadságát. Az énekesnő a hazai sikerek után Londonba, majd Amerikába ment, hogy tovább építse karrierjét, ahol ötéves szerződést kapott a Universal Music lemezkiadótól, amelynek két vezetője más-más zenei utat képzelt el az énekesnőnek. Linda hiába dolgozott rengeteget, mert bár jelentek meg dalai, sőt, rádióturnén is volt, úgy érezte, nincs a helyén – írja a Blikk.

„Ekkor jött a képbe Prince. Nagyon jóban voltunk, egy kiadónál dolgoztunk, még a fotónk is egymás mellett volt a falon. Egyből megkedvelt és a szárnyai alá vett. Egyszer még egy díjátadó ünnepség után anyuval az ő partijába mentünk, ahol úgy fogadott minket, mint régi barátokat, nagyon közvetlen, segítőkész volt, hamar megtaláltuk a közös hangot…” – emlékezett vissza az agydaganattal küzdő Király Linda.

Király Linda és Prince kapcsolata

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

„Elmondtam, hogy mennyire nehéz helyzetben vagyok, és nem látom a kiutat. Sosem felejtem el, hátradőlt a székben, majd azonnal hívta az ügyvédjét, L. Londell McMillant, hogy kérjen tőle egy kis szívességet, mégpedig azt, hogy képviseljen engem. Prince mindenben segített és támogatott is, ráadásul mondta, hogy majd ő intéz mindent, olyan régóta dolgozott az ügyvéddel, hogy nem kellett fizetnem. De nem csak ennyit kaptam tőle, hogy segített visszakapni a szabadságomat, hanem lelkileg is támogatott” – mondta Király Linda.

Olvass még Király Lindáról az nlc-n!

(Nyitókép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top