nlc.hu
Sztárok

Király Linda az anyaságról

Király Linda hatalmas pocakkal állt színpadra, és ragyogóan nézett ki

Sok minden másképpen alakult Király Linda életében, mint ahogy azt tervezte, de most nagyon élvezi ezt az időszakot.

Király Lindát feltölti az év végi hangulat, szereti, amikor elcsendesedik a város és több időt lehet együtt a családjával. Igaz, ez az év nagyon más, mint a többi, az Egyesült Államokban élő testvérét, Bent és a családját idén leginkább csak online felületen láthatta, de az énekesnő optimistán tekint a jövőbe. 

„Úgy kezdtem el készülni már a karácsonyra, hogy a család felhívott engem: ‘Lindám, te fogsz most főzni!’ Tehát az egész menüt. Úgyhogy igazából én a készülődésben még ott tartok, hogy menüt tervezek a fejemben, hogy pontosan mit akarok készíteni a családomnak” – árulta el a Fókusznak a Konyhafőnök VIP forgatásán a sztár

Király Lindáéknál az ajándék kevésbé fontos része az ünneplésnek, legtöbbször csak apró dolgokkal lepik meg egymást. Az énekesnő idén sem kapkodta el az ajándékvásárlást, de ezúttal volt elég dolga. A Konyhafőnök VIP után a saját klipjére készült, utána pedig az Anyagtigris című előadásra, ahol nagy pocakkal lépett színpadra. 

Király Linda nagy pocakkal lépett színpadra az Anyatigrisek musicalbe

Király Linda nagy pocakkal lépett színpadra az Anyatigrisek musicalben (Fotó: Török Dániel) 

Bár egyelőre saját gyereke nincs, nagynéniként élvezi, hogy kényeztetheti az unokaöccseit. 

„A gyerekkérdésre egyáltalán nem vagyok ráfeszülve. Az öcséim és a szülők is a mai napi, egészen gyerekkorom óta, anyatigrisnek hívnak, gondoskodom másokról, figyelek rájuk. Nyilván más lesz a helyzet, ha már lesz bennem egy gyerek, és akkor reális lesz ez egész, de nem szoktam ráfeszülni erre” – mesélte az előadás kapcsán az énekesnő.

Király Linda mindig szerette az év végi hangulatot, és most a kemény próbafolyamatok és az előadás után örül az elcsendesedésnek.

Ha olvasnál sztárinterjúkat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top