nlc.hu
Sztárok

Szinetár Dóra háromszor elvetélt

Szinetár Dóra háromszor elvetélt, először beszélt róla

Szinetár Dórát megviselték a történtek, de mára sikerült túllépnie ezeken.

Szinetár Dóra három gyermek édesanyja, azonban korábban több vetélése is volt. A színésznő ezekről eddig nem nagyon beszélt, most azonban az OzoneTV-n látható Észak-Dél című műsorban ezekről is mesélt – szúrta ki a 24.hu

„Volt összesen három olyan eset, amikor gyereket szerettem volna. Ez a gyerek megfogant, és a klasszikus 8-9. héten elment a baba, így szokták ugye mondani. Vagy nem volt szívhang, vagy felszívódott. Aki nem tudja, elárulom, hogy a spontán abortusz után ugyanúgy ki kell tisztítani egy nő méhét, tehát a maradékot, ami ott marad egy terhességből, azt eltávolítják. Háromszor éltem végig azt, hogy ott voltam a szülészet-nőgyógyászaton, és mivel nem volt más lehetőség, ezért befektettek éjszakára egy olyan ágyba, aminek a végében ott volt a kiságy, ami a gyereknek lenne a helye. De én azért voltam ott, mert nekem elment a gyerekem, valamilyen okból kifolyólag” – emlékezett vissza a 9 kilótól megszabaduló Szinetár Dóra, aki nehezen és sok munkával, de helyretette magában a történteket.

szinetár dóra

Szinetár Dóra (Fotó: Instagram)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top