nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián büntetőfékezős tárgyalása

Elkezdődött, majd véget is ért Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása, mert nem tudott felkészülni rá

Berki Krisztián nem kapta meg a vádiratot, így nem tudott felkészülni.

Pár héttel ezelőtt derült ki, hogy Berki Krisztián hamarosan kétszeres apuka lesz, ám az örömét beárnyékolja három évvel ezelőtti büntetőfékezéses ügye, aminek a tárgyalása körülbelül 10 perces volt ma reggel. Az izomceleb a vádirat szerint szabálytalan és indokolatlan fékezéssel vészfékezésre kényszerített egy utasokat szállító autóbuszt 2018. március 17-én Budapest III. kerületében – ezért akár letöltendő börtönbüntetésre is ítélhetik

A Blikk ott volt a bíróságon, ahova Berki Krisztián kivételesen pontosan megérkezett, ám nem készült fel a tárgyalásra. Állítása szerint nem kapta meg a vádiratot, így nem tudta időben elolvasni, ráadásul hamarosan új védőügyvédje is. A tárgyalás véget ért, nem tartottak meg az előkészítő ülést. Berki a bíróságon tudta meg, hogy a baleset sértettje polgárjogi igényt is benyújtott, ám erre várni kell a következő tárgyalásig, ami júniusban lesz – írja a lap.

berki krisztián

Berki Krisztián (Fotó: Instagram)

Sztárok a bíróságon: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top