nlc.hu
Sztárok

Mester Tamás eltűnt az elmúlt 10 évben

Mester Tamás teljesen eltűnt az elmúlt 10 évben – most elárulta, mivel foglalkozott ez idő alatt

Mester Tamás volt Friderikusz Sándor vendége a podcastben, többek között az elmúlt 10 évről is beszélt.

Mester Tamás volt a Megasztár egyik legnépszerűbb zsűritagja, ám a tehetségkutató után nem sokkal Amerika felé vette az irányt, és az elmúlt 10 évben szinte semmit nem tudni róla. Friderikusz Sándor meghívta a poscastjébe, ahol többek között arról is szó volt, hogy mit csinált az utóbbi évtizedben.

„Nagyon sokat foglalkoztam a meditációval, egy applikációt is elkezdtem építeni a nulláról. Engem világéletemben az érdekelt, hogy miért vagyunk itt, hova tartunk, van-e értelme a létezésünknek. (…) Én sosem unatkozom. Az applikációépítés öt éve folyik, de végül tanfolyam lesz belőle, mert az appra nem találtam invesztorokat” – árulta el Mester Tamás, aki aztán arról is beszélt, hogy sok interjút lemondott akkoriban, nem akart szerepelni, majd aztán egy idő után nem is keresték. 

„Nem volt mondanivalóm, a dalszerzésnél ez megállt bennem. Szeretek eltűnni, már nem vagyok annyira extrovertált, hogy képernyőn legyek. Ha nem jött volna ki egy dalom, akkor nem ülnék ki veled” – mondta a dalszerző. Az is kiderült, hogy Fridi és Mester korábban, még a Megasztár alatt összevesztek és alig beszéltek az elmúlt években. A zenész aztán örült a műsorvezető megkeresésének, szeretett volna egy mélyebb interjúban beszélni arról, hogy mi történt vele és ehhez nem akart felületes platformot választani.

Emlékszel még, hogy nézett ki Mester Tamás a Megasztárban?

mester tamás mega

A Megasztár 6 című zenei tehetségkutató műsor (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top