nlc.hu
Sztárok

Szakítás előtt megfenyegették DR BRS-t

A rapper DR BRS-t megfenyegette az exe: „Ha elhagysz, eltöröm a lábad!”

Végül békésen váltak el az útjaik, de akkor nagy volt a nyomás a rapperen.

DR BRS, vagyis Béres Attila a Life TV Bréking! című műsorában emlékezett vissza egy korábbi barátnőjére, akinek az egész családja karizmatikus volt. A lány meg is fenyegette a rappert, hogyha elhagyja, el fogja törni a lábát. 

DR BRS

A fenyegetés ellenére DR BRS a mai napig jóban van az exe családjával – Forrás: Life TV / Bréking! – videó

Gyerek voltam még, 17-18 éves, és volt egy barátnőm, akit nagyon szerettem. A családja eléggé karizmatikus család volt, mondjuk. Akkor még nem tudtam, hogy mi van mögötte, mi nem. És akkor voltam fenyegetve, hogy ‘ha szakítasz velem, akkor el lesz töretve a lábad’. Jóban voltam a családdal, de csak, hogy nem tudtam, hogy ez mennyire igaz vagy nem. Volt egy nyomás a lelkemen” – mesélte DR BRS, hozzátéve: „most már egy kellemesebb történet így visszaemlékezve, ott annyira nem volt akkor”.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsának arra a kérdésére, hogyan tudott vele végül szakítani, a következőket mondta a rapper, aki a fenyegetés után még pár hónapig együtt volt a lánnyal: „Erőt vettem magamon. és mondom: Jó, beleállok. Lesz, ami lesz. Próbáltam férfivé válni”.

Mint kiderült, végül békésen váltak el az útjaik, sőt DR BRS a történtek után a mai napig jóban van a lány családjával.

Még több sztárvallomás a Bréking!-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top