nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián az eddigi párkapcsolatairól

Ezért mentek tönkre Zámbó Krisztián korábbi kapcsolatai

Zámbó Jimmy legidősebb fia már azt is csodának tartja, hogy eddig elviselték a nők.

Egyszerűen nem tud szakítani, mindig őt hagyták el – vallotta be korábbi párkapcsolatairól Zámbó Krisztián a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A 41 éves énekes – aki évtizedekig magát hibáztatta apja halála miatt – azt is tudja, pontosan mi vezetett odáig, hogy véget érjenek az aktuális szerelmek. Felismerte saját felelősségét, és szerencsére azóta változtatott.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián hangulatingadozásait megsínylették a párkapcsolatai – Forrás: Life TV / Összezárva Hajdú Péterrel – videó

Öt komoly kapcsolatom volt, de azok hosszú ideig tartottak. Én soha nem szakítottam a komoly kapcsolatban, képtelen vagyok, mert én párkapcsolatfüggő vagyok. (…) Az is csoda, hogy eddig elviseltek a nők. Hangulatingadozásaim vannak. Néha tök jó fej vagyok, néha meg nem” – árulta el Zámbó Krisztián. Elmondása szerint, amikor rossz passzban volt, a barátnőire vetítette ki mindig, de azóta már igyekezett kezelni ezeket a helyzeteket.

Menyasszonyával, Takács Zsuzskával már 10 éve alkot egy párt. Az énekes Hajdú Péternél felidézte a romantikus megismerkedésüket, majd azt is elmesélte, hogy 2-3 hét után meghívta magához, a dunavarsányi házába Zsuzskát vacsorázni, aki – a Volánbuszról leszállva – egy hatalmas bőröndöt húzva állított be hozzá. Mindez 10 éve volt, és azóta együtt vannak.

Ezek is az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorból derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top