nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián az édesapja haláláról

Zámbó Krisztián sokáig magát hibáztatta édesapja halála miatt

Zámbó Krisztián az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban öntötte ki a lelkét.

Január 2-án volt 20 éve, hogy Zámbó Jimmy nincs közöttünk. A halála éjszakájáról számtalan elmélet napvilágot látott, azonban a mai napig nem tudni, hogy mi történt pontosan. Az énekes fia, Zámbó Krisztián Hajdú Péter vendége volt az Összezárva című műsorban, ahol többek között erről is beszélt. 

„Sokáig hibáztattam magam, az én szobámban történt. Bementem a szobámba és a függönyömön még voltak…”

– mondta Krisztián, de nem fejezte be a mondatot, mert elérzékenyült közben. Hajdú Péter arra is rákérdezett, hogy Zámbó Jimmy fiaként élni hátrány, vagy előny számára, mire Krisztián azt felelte, hogy megtanult az édesapja árnyékában élni és próbálja ezt pozitívan felfogni.

Zámbó Krisztián a Bréking mai adásában is beszélt édesapja utolsó napjáról. „Nagyon sokáig a műtőben volt apu, az orvosok nyilván nem adták fel az utolsó pillanatig. Ha apukám túlélte volna, soha az életben nem lett volna az, aki a baleset előtt volt” – emlékezett vissza a Van életünk! sztárja. 

zámbó krisztián

Zámbó Krisztián (Fotó: Life TV)

A Brékingben meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top