nlc.hu
Sztárok

Építőmérnökként végzett Scherer Péter

Nem is gondolnád, mi Scherer Péter eredeti szakmája!

Időközben másfelé sodorta az élet, és színész lett.

Scherer Péterről csak kevesen tudják, hogy eredeti szakmája szerint építőmérnök. Az 59 éves színész azonban bevallotta, eddigi élete során alig néhány alkalommal használta a Műszaki Egyetemen szerzett tudást.

Scherer Péter

Scherer Péter elárulta, mi volt a legnagyobb építőmérnöki bravúrja – Fotó: Sajtóklub

Most, amikor a lányom elköltözött és a 14 éves fiam megörökölte az ő szobáját, hasznát vettem ennek a tudásnak. A szobában van egy galéria, ami nincs oszloppal alátámasztva. Statikailag szerettem volna megerősítettni, ezért kihívtam azt a fiatalembert, aki építette. Tanakodott, hogy miként oldja meg a helyzetet, nekem viszont azonnal bevillant, hogy hova tegyünk egy csavart, alátétet, láncot, amivel jó lesz az egész. Még másnap is kaptam üzenetet a sráctól, hogy ez tényleg jó megoldás. Talán ebben az esetben, egyszer vált igazán előnyömre a megszerzett mérnöki tudás” – mondta viccelődve Scherer Péter.

A Nagy szám című műsorban az énektudásáról is lerántotta a leplet. „Nem igazán szoktam énekelni, szerintem mindenki nagy örömére mondhatom, hogy jól van ez így. (…) Cseh Tamás dalát mégis örömmel énekeltem el a műsorban” – árulta el a Jászai Mari-díjas színész a Sláger Reggel műsorvezetőinek.

Olvass még Scherer Péterről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top