nlc.hu
Sztárok

Ilyen apa nem akar lenni Rákóczi Feri

Rákóczi Feri Balázsékról: Nincsenek közös élményeink

A rádiós műsorvezető arról is mesélt, hogy miként mesél gyermekeinek esténként.

Rákóczi Feri az Index Sunday Brunch címen futó podcastsorozatában vendégeskedett, az interjúban beszélt magáról és a családjáról, gyermekeiről, vendéglátásról, harcostársairól, Balázsékról és sok minden másról. 

A Sebestyén Balázzsal és Vadon Janival immár 12 éve tartó közös munkáról azt mondja, hogy “a mi hármasunk attól működik jól, hogy nem vagyunk együtt adáson kívül. Nincsenek közös élményeink, mindenki éli az életét, így tud háromszoros élményanyag keletkezni másnap reggel az adásban.” A műsorban szó kerül arról, hogy 2019-ben az év apukájának választották, de nem érti, hogy miért és hogyan, illetve beszél az édesapjához fűződő kapcsolatáról, akinek a szeretete a pénzügyi gondoskodásban merült ki. 

Rákóczi elmondja, hogy apja korán meghalt, és hiányzott neki, hogy családilag négyesben sosem voltak nyaralni, ezt viszont ő kompenzálja otthon. “Amellett, hogy szerettem őt, azt azért meg tudta mutatni, milyen apa nem szeretnék lenni.”

A Balázsék műsorvezetője elmondta, hogy a mai napig mesél a gyerekeinek lefekvéskor, jelenleg ugyan görög mondákat, de ha mesét mond, minden szereplőnek más-más hangot kölcsönöz.

Podcastok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top