nlc.hu
Sztárok

Vékony testalkatú sztárok

Sztárok, akik vékony testalkatuk miatt kapnak állandóan hideget-meleget

A kommentelők nagy része nem kíméli a hazai hírességeket, kapnak hideget-meleget, sokszor teljesen indokolatlanul. A következő fiatal hírességek már megszokhatták, hogy napi szinten éri őket valamilyen beszólás vékony testalkatukra.

Olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akik folyamatosan a kommentelők kereszttüzébe kerülnek vékony testalkatuk miatt.

Csobot Adél

A kétgyermekes, fiatal anyuka Csobot Adél szerencsés genetikával megáldott, ennek ellenére állandó megjegyzéseket kap arra vonatkozóan, mennyire vékony

Vékony testalkatú sztárok

Fotó: Sajtóklub

„Szörnyen sovány vagy. Nagyon nem áll jól ez a rövidnadrág” – írta egy másik. Persze volt, aki egyszerre Adél védelmére kelt: „Nagyon csinos vagy, nekem tetszik ez a szett is! Jó lenne, ha a tinilányok is inkább ilyen sortot hordanának, nem olyat, ami most mindenkin van, ha jól áll, ha nem…” – kapja a kommentelőktől Adél, aki szerencsére nem veszi fel a rosszmájú megjegyzéseket.

 

Dallos Bogi

Dallos Bogit is állandóan piszkálják a testalkata miatt, de már ő is együtt tud élni ezekkel.

Vékony testalkatú sztárok

Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Nagyon meglepő számomra az, hogy a mai napig mennyi komment érkezik a külsőmmel, a testalkatommal kapcsolatban. Olyan megjegyzéseket tenni social media oldalakon, hogy sovány vagy, eszel te rendesen?, deszka… bántó és nem helyén való. Az elmúlt években harmóniába kerültem önmagammal. Továbbra is sportolok, egészségesen étkezem. Szeretem a magasságom, a vékonyságom, a bőröm, és nem félek a testem további alakulásától sem. Hogy hogy sikerült elfogadni magam? Nem törekszem a tökéletességre” – írta korábbi bejegyzésében Dallos Bogi

Cinthya Dictator

Cinthya Dictator megosztó személyiség, és ez nyilván nem is lepi meg őt, hiszen meglehetősen extravagáns. Viszont legtöbbször testalkatára tett megjegyzésekkel szedik őt ízekre a követői.

„Csontváz-kollekció” – írta valaki. „Kár, hogy éhezik” – tette hozzá egy másik kommentelő. „Borzasztó sovány! Nincsenek hozzátartozói, hogy felébresszék, hogy néz ki?!” – írták róla korábban.  

De Cinthya Dictator – ahogy a többi sorstársa is – megtanulta kezelni a rosszmájú megjegyzéseket.

 

Legfrissebb sztárhíreink: 

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top