nlc.hu
Sztárok

Peter Srámek új otthona

Saját házat vett 27 évesen Peter Srámek, az ingatlanvásárlással az énekes egy kutyát is kapott hozzá

Hatalmas mérföldkő ez a fiatal, szlovák-magyar énekes életében! Mindig is egy családi házra vágyott.

27 évesen már meg is valósította álmát Peter Srámek, nemrég ugyanis saját házba költözött. Elmondása szerint nem vágyott belvárosi nyüzsgő életre. Lehet, hogy pont azért, mert eddig a belvárosban élt, és néha kicsit már túl sok volt neki a nyüzsgés. Mint a Life TV Ébredj velünk! műsorában elmondta, egyelőre egyedül él és nagyon jól érzi magát az új otthonában.

Peter Sramek

Nyugalomszigetre vágyott ilyen fiatalon Peter Sramek, nem pedig a pezsgő belvárosi életre – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Budapesthez nagyon közel találtam egy kis házikót. 55 négyzetméter az egész, és van hozzá egy nagyon szép kert. Nagyon vágytam mindig egy kis házra. Családi segítség nélkül nem ment volna ilyen gyorsan, de én is nagyon sokat dolgoztam: minden hétvégén 6 éven keresztül. (…) Szeretem ezt a kis vidéki nyugalmat” – árulta el a Rising Starnak köszönhetően befutott Peter Srámek. 

Mesélte, hogy egy 3 éves rottweiler kutyát is kapott a házvásárlással. A nagytestű ebet az előző tulajtól örökölte meg, aki már el akarta altatni, de a korábban a Sztárban sztár + 1 kicsi-ben is szereplő énekesnek nem volt szíve ehhez, és inkább befogadta a macskája mellé.

Még több sztárotthon az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top