nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János küzd a karanténkilókkal

Gálvölgyi János másfél hónapja küzd a karanténkilókkal

Gálvölgyi János másfél hónapja azon van, hogy újra formába lendüljön.

Ma töltötte be a 73-at Gálvölgyi János, aki a családja körében ünnepel majd hétvégén, de mint mondja, nem kell ahhoz külön alkalom, hogy összegyűljön a család. A Blikknek elárulta, hogy a felesége szokott főzni, őt ez egyáltalán nem érdekli, bár néha elgondolkozik azon, hogy megpróbál helytállni a konyhában. Az utóbbi időben ő is többet pihent, mint az elmúlt pár évtizedben, így feljött rá pár kiló, de dolgozik rajta, hogy eltűnjön a felesleg.

„Sajnos nem, bár nem jött fel rám sok, de másfél hónapja keményen küzdök azért, hogy ledolgozzam. Azóta nem eszem kenyeret. A mozgás hiánya miatt szaladt fel ez a pár kiló, nem mintha korábban sokat edzettem volna, de az esti színházak és próbák azért karban tartanak. Nem vagyok egyébként nagyevő, engem egy őzpörkölttel nem lehet elcsábítani” – mondja Gálvölgyi János, aki a Keresztanyunak köszönhetően már anyagilag sincs hullámvölgyben.

gálvölgyi jános

Gálvölgyi János (Fotó: RTL)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top