nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia a fogyásáról

Liptai Claudia: „Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is egy szerelmi bánat miatt”

A műsorvezető nem csinál titkot abból, hogy hadilábon áll a diétával. Bár még nem találta meg az igazit, egyetlen tippje van, amely úgy érzi, mindig beválik.

Szinte minden témáról kendőzetlen őszinteséggel beszél az ÉdesKettesben Liptai Claudia és Pataki Ádám. Így a házaspár megosztotta azt az örömét is, miszerint nemrég egy kerti sütögetővel lettek gazdagabbak, amelyet már fel is avattak bográcsozással, szalonnasütéssel. A finom falatok kapcsán azonban a diéta is terítékre került.

„Kevés téma van, amely kényes számomra, de a diéta az. Az a helyzet, hogy sok mindenben van önuralmam, de a diéta nem tartozik közéjük. Valószínűleg a genetika és a gyerekkorom is hozzájárul, de én örömömet lelem az ízekben, az evésben” – mondta a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki még nem találta meg a tökéletes fogyókúrát.

„Életemben egyszer tudtam sokat fogyni, azt is csak egy szerelmi bánat miatt. Akkor lement 20 kg. Ugyanakkor még nem találtam meg azt a diétát, amely hosszú távon bevált, amelyben hiszek és amely jó a testemnek is – árulta el a csinos műsorvezető, akinek idomaiért sokak rajonganak, ő még sincs jóban a tükörrel. – A tükröket össze kellene törni! Nem azt mondom, hogy engedjük el a gyeplőt, mindenki hízzon, ahogy kedve tartja, hiszen az nem lenne egészséges. Viszont amikor belenézünk a tükörbe, mindig elégedetlenek leszünk. Pedig mindenkinek van egy alkata, amely jól áll neki. Ezt kellene megtalálni, nem irreális elvárásokat támasztani magunkkal szemben” – mondta a műsorvezető, aki egyetlen dolgot tart szem előtt az étkezései során.

„Fontos, hogy legyen öröm az étkezésben, de a mértékletesség, az a nyomorult mértékletesség az egyik legfontosabb! Ha elszalad a ló az étkezésben, vegyünk vissza. Nagyjából ez az, amire mindig figyelni kell… Vagy kellene” – tette hozzá a Mestercukrász műsorvezetője.

Liptai Claudia (Fotók: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán)

Liptai Claudia (Fotók: RTL Magyarország/Sárosi Zoltán)

Legfrissebb sztárhíreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top