nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia első élő show-ja

Pokoli emlékeket idézett fel Liptai Claudia

Liptai Claudia fejből, rögtönözve vezette le élete első élő adását, a Big Brothert.

Tucatnyi televíziós műsorban, show-ban, sorozatban és filmben láthatták már a nézők Liptai Claudiát, aki – legyen szó bármilyen formátumról – elképesztő profizmusról tesz tanúbizonyságot. Így volt ez akkor is, amikor élete első élő show-jában kellett helytállnia műsorvezetőként. Pedig a körülmények nem voltak éppen ideálisak.

„Az élő adás hangulata egészen más, mint bármelyik más műsoré. Ott a műsorvezető is egy speciális lelkiállapotban van, pörögnek az események. Nagyon szeretem azt a műfajt, pedig az első ilyen emlékem pokoli – idézte fel a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki karrierje elején slamasztikába került egy meghibásodott súgógép miatt. – Az első élő show-m a Big Brother volt. Milliószor lepróbáltuk, ahogy a műsor ikonikus díszleteleme, a szem kinyílik és besétálok rajta egy hídon, míg Tilla a Hungexpo területéről jelentkezett. Akkor még súgógépről dolgoztunk, jó párszor lepróbáltuk a szöveget is. Azt gondoltuk, hogy minden rendben, simán menni fog a dolog, de nem így lett” – árulta el a televíziós személyiség, akinek az első másodperctől rögtönöznie kellett.

„Elkezdődött az élő adás, sétáltam át a hídon, amikor a szerkesztő ordított a fülemre, hogy ’Elszállt a súgógép!’. Színésznőként emlékeztem a szövegre, fotografikus memóriám van, szinte ugyanúgy láttam magam előtt a súgógépen futó szöveget, mintha működne a gép és csak olvasnám. Holott fejből mondtam az egészet, igazi mély víz volt. A második blokkra megjavították a súgógépet, de az első élőm igazi pokoli élmény volt ezzel az indulással” – vallotta be a Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben Liptai Claudia.

liptai claudia

Liptai Claudia (Fotó: TV2)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top