nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: összeugrottak a kékek

„Vagy büdös paraszt vagyok és akkor átgyaloglok mindenkin azért, hogy befejezzük vagy nem” – kifakadt Orsi A Konyhafőnökben

Eldurvult a helyzet A Konyhafőnökben, forrtak az indulatok a kékek között.

A Konyhafőnök keddi adásában a kékek és a pirosak – 3-3 fős csapatokban – tovább harcoltak a középdöntőben újabb pontokért. A kaotikus főzés során igencsak parázs viták folytak a kék csapat tagjai (Szeghalmi Orsolya, Czutor-Kilián Zsanett és Gresa Szonja) között, már egymást sértegették. 

Konyhafőnök Orsi

Nagyon kibukott Orsi (Fotó: Sajtóklub)

„Ne pofázzatok már, haladjuk a k… életbe! – ilyen és ehhez hasonló kitörések hangzottak el Orsi szájából. Csapattársa, Zsanett szerint Orsi egy lelki terrorista. „Betojtam az Orsitól, nem akarok magamnak egy plusz terhet. Amúgy is rohadt megterhelő ez a főzés, nem akarom, hogy rám pakolódjon egy fölösleges idegterror” – vallotta be utólag a kamera előtt.

Ugyan Zsanett volt az adott főzésnél a konyhafőnök, ennek ellenére folyamatosan Orsi hangját lehetett hallani a konyhában. „Nem akarok egy büdös paraszt lenni két lánnyal azért, mert ez egy verseny, de fél óránál vagy büdös paraszt vagyok és akkor átgyaloglok mindenkin azért, hogy befejezzük, vagy nem” – jelentette ki utólag az interjúszobában, miközben a könnyeit törölgette, s megfogadta, hogy ha neki lesz lehetősége legközelebb kirakni egy embert, akkor mindenképpen Szonját ejti ki a versenyből, mert már képtelen vele együtt dolgozni.

A Konyhafőnök

Az Orsi, Zsanett és Szonja alkotta csapat A Konyhafőnök középdöntőjének keddi versenynapján (Fotó: Sajtóklub)

Ezek is A Konyhafőnökben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top