nlc.hu
Sztárok
Vajna Tímea macskái

Hatalmas luxusban élnek Vajna Tímea macskái

Vajna Tímea cicáinak aranyéletük van, az özvegy pedig rengeteget költ rájuk.
Vajna Tímea

Fejedelmi életük van Vajna Tímea macskáinak, hazai viszonylatban valószínűleg Chanel és Simba a két legjobban tartott cica, amit Andy Vajna özvegye nem is titkol – írja a Blikk.

A macskák méregdrága sportautókban utaznak, ágyban, párnák közt alszanak, és Tímea még az amerikai luxus-síparadicsomba, Aspenbe is magával vitte őket bélelt cicakabátban. Sőt, egyiküket még magánrepülőn is repítette Budapestről Los Angelesig a gazdája a betegsége miatt.

Az özvegy nem spórol a cicákon, a legjobb tápot kapják, rengeteg játékuk van, de nem ezek jelentik a legnagyobb kiadásokat, hanem a magánrepülőzés és az orvosi költségek.

Bengáli fajtájú cicája, Simba jó ideje problémákkal küzd, meg kellett műteni a vállát a túlsúlya miatt, és azóta is rendszeresen kap kezeléseket. Néhány napja is házhoz jött hozzá a fizioterapeuta, ami egyáltalán nem olcsó mulatság, alkalmanként 5-10 ezer forint a kezelés ára.

(Kiemelt kép: Instagram/Vajna Tímea)

Vajna Tímea macskái:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top