nlc.hu
Sztárok
Czutor-Kilián Zsanett A Konyhafőnökbeli szerepléséről

A Konyhafőnök: megszólalt a kieséséről Czutor-Kilián Zsanett

"Szép volt Zsani!" - kiabálták neki a versenytársai, miközben megtapsolták a konyhából való távozásakor.

Mint arról beszámoltunk, Czutor-Kilián Zsanett esett ki A Konyhafőnök pénteki adásában, a kirántott tojása ugyanis nem nyerte el a séfek tetszését.

Czutor - Kilián Zsanett

Czutor-Kilián Zsanett már nem küzdhet tovább A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért – Fotó: Sajtóklub

Zsani, ez nagyon kemény volt. Megmutattad mindenkinek, hogy jó csapatba kerültél. Sokat fejlődtél, de ami a legfontosabb, hogy amikor most hazamész, akkor a gyerekek és a férjed nagyon büszke lesz rád, mert itt sok mindent tanultál, és meg tudod otthon mutatni” – mondta a kiesett versenyzőjének Sárközi Ákos.

A férjével a Nyerő Párosban is bizonyító Zsani szomorúan, de sok tudással felvértezve hagyta el a konyhát. A zsűri döntése után így vallott a kamerák előtt: “Nagyon megszerettem a kis kék kötényemet, úgyhogy szomorúan vettem le, de végtelenül hálás vagyok annak, hogy ennyi mindent tanultam, hogy itt voltam eddig. Nagyon jól esett, hogy Ákos séf külön tőlem elköszönt, és nagyon igaza volt, mert a családom biztos, hogy tökre büszke lesz rám“.

Ezek is A Konyhafőnökben történtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top