nlc.hu
Sztárok

Fördős Lajos új főzővideója

Ennyire sármos férfi Fördős Zé édesapja, imádják a netezők Fördős Lajost

Ismét a kamerák elé állt Fördős Lajos. Odavannak érte a netezők.

Fördős Zé édesapja, Fördős Lajos is kiválóan süt-főz. Évek óta segíti a Street Kitchen gasztrocsapatát, és olykor megmutatja gasztrovideókban a főzőtudományát. 

Fördős Lajos

Fördős Lajos ingben és nyakkendőben főzött – Forrás: Street Kitchen – videó

Nemrég a Breaking Bad című sorozat egyik emblematikus fogását, a sült csirkét készítette el, most pedig a tökéletes húsleves receptjét mutatta be. “A húsleves talán mindannyiunk kedvence, így gondoltam, segítségetekre leszek azzal, hogy egy olcsó, de csodásan ízes és mély borostyánszínű levest mutatok be nektek”indokolta Fördős Lajos a receptválasztását.

A netezők pedig imádják a főzővideóit, a stílusát, de különösen a személyiségét. “Lajos bá” a legnagyobb király!”, “Michelin csillagot Lajos bá’-nak!”, “Messze kimagasló az egész csapatból, egy zseni. Lajosbá a legjobb!”, “Lajosbá for president!”, “Lajos bá’ igazi úriember… Egyszerűen imádom, mikor ő főz”, “Mindig feldobja a kedves, aranyos stílusával a napomat” – kommentelték a mostani gasztrovideóját.

Kiemelt kép: Sajtóklub

Olvass még Fördős Zéről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top