nlc.hu
Sztárok

A TV2 műsorát ajánlotta az RTL Klub

Ilyet még sosem csinált az RTL Klub! Médiatörténeti pillanat volt szombat este

Erre még sosem volt példa a csatorna életében.
RTL Klub logo

Olyan történt a Fókusz Plusz szombati műsorának végén, ami merőben szokatlannak számít az RTL Klub és a TV2 közötti versengésben: az RTL Klub a konkurens TV2 kezdeményezését népszerűsítette főműsoridőben – vette észre a Média1

Mint írják, különkiadással jelentkezett szombat este a Fókusz Plusz: az SOS-Gyermekfalu Magyarországi Alapítványának szerveztek adománygyűjtő műsort gyermeknap alkalmából. A műsor végén azonban váratlan fordulat következett: miután a műsorvezetők – Tokár Tamás és Barabás Éva – megköszönték az eddig beérkezett adományokat, arra kérték a nézőket, vegyenek részt egy másik nagyon fontos kezdeményezésben, mégpedig vasárnap este a konkurenciájuk, a TV2 ugyancsak rászoruló gyerekeket segítő adománygyűjtésében is. 

A Média1 úgy értesült, az RTL Klubnál most azért tettek kivételt, mert úgy érezték, a gyerekek érdekében egy pillanatra felül kell emelkedni a versenytársi helyzetből fakadó rivalizáláson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top