nlc.hu
Sztárok

Toth Gabi kivirult, amióta édesanya lett

Tóth Gabi az újabb gyerekvállalásról: „Örülünk, ha tudunk még bővülni”

Mesésen nézett ki Tóth Gabi, és ezt Várkonyi Andrea műsorvezető is szóvá tette. Az énekesnő kivirult, amióta anya lett és mint mondta, a kislánya rengeteget tanít neki.

Nemcsak Krausz Gábor séf vett részt a tegnapi adománygyűjtésen, hanem Tóth Gabi is, és mindketten úgy érezték, hogy a TV2 kezdeményezésére igent kell mondaniuk. Ki-ki a maga területén adott bele mindent, Krausz a Séfek Séfe csapattal élményvacsorát ajánlott fel, és a műsorban Vomberg Frigyessel és Wolf Andrással együtt lefőzték a látványos menüt. Az énekesnő pedig egy népdallal állt színpadra, és ahogy a műsorvezetőnek mesélte, a lánya is arra az útra tereli, hogy újra népzenét adjon elő. 

Várkonyi Andrea jégkirálynőnek érezte magát Tóth Gabi mellett

Várkonyi Andrea jégkirálynőnek érezte magát Tóth Gabi mellett (Fotó: Sajtószoba)

„Nem szoktalak téged ilyen ruhában látni. Most úgy ülünk itt kicsit, mint a tavasztündér és a jégkirálynő” – dicsérte Tóth Gabi megjelenését Várkonyi Andrea, és az énekesnő szerint ő ezzel a virágos, fehér ruhás szettel akarta megmutatni egyrészt a népdal iránti szeretetét, másrészt azt, hogy itt az új kezdet. 

„A kislányom egy nagyon nagy visszaigazolás volt, mert ő nem nagyon enged nekem mást énekelni, mint népzenét. (…) Annyira válogat, hogy csak népdalokat visel el tőlem.”

Gabi elárulta, hogy az elmúlt másfél év a kötődésről, a megújulásról és a családjáról szólt, és ha a rosszban meg kell látnia a jót, akkor kiemelte: a férjével hármasban alkottak egy szövetséget és ez még inkább összekovácsolta őket. A lánya pedig megtanította, hogy megtanuljon újra a kis dolgokra koncentrálni, azoknak is örülni. 

„Az anyaság semmit nem vett vissza belőlem, sőt! Én sokkal intenzívebben élek meg dolgokat. Amit az anyaság tesz egy nővel, az az, hogy az énközpontúságból egy gyönyörű objektív igazsággá változik a világ. (…) Nekünk már az is nagy csoda, hogy Hannaróza megérkezhetett az életünkbe, aki olvassa a blogbejegyzéseimet, az tudja, miért mondom. Természetesen örülünk, ha tudunk még bővülni, jelen helyzetben hiszek az isteni gondviselésben és minden úgy alakul, ahogy annak történnie kell.”

Tóth Gabi virágos ruhája az újrakezdést szimbolizálja

Tóth Gabi virágos ruhája az újrakezdést szimbolizálja (Fotó: Sajtószoba)

Neked énekelek adománygyűjtés kapcsán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top