nlc.hu
Sztárok

Exatlon Hungary 2021: Szente Gréti győzött, sokan Búzás Dorottyának szurkoltak

Megvan az Exatlon Hungary 2021 női győztese – a rajongók öröme nem felhőtlen

Csak februárban csatlakozott az Exatlon Hungary csapatához, és lélekben már le is mondott arról, hogy bekerül a versenybe, Szente Gréti most mégis győztesként távozik a 2021-es széria végén.

Erős volt a két szurkolói tábor, a nézők véleménye nagyon megoszlott az Exatlon Hungary női döntőseiről: Szente Gréta és Búzás Dorottya is szép számmal gyűjtött rajongókat az elmúlt hónapokban.

Az Exatlon Hungary 2021 női győztese: Szente Gréti

Az Exatlon Hungary 2021 női győztese: Szente Gréti (Fotó: Sajtóklub)

A széria női győztese, Gréti nem hitte, hogy megnyerheti a játékot, sőt, abban sem volt biztos, bekerül-e a versenybe, miután az alapcsapattal nem utazhatott Dominikára.

Végül februárban csatlakozott a versenyzőkhöz, és jó taktikát választott a döntőben, ehhez rengetegen gratuláltak, és bőven akadtak olyanok is, akik nem tartották megérdemeltnek ezt a győzelmet, mondván, Gréti mindig csak 51%-ot hozott és mások hátán mászott fel a döntőig. A Dórit kedvelők szerint az őp kedvencüknek kellett volna magasba emelni a trófeát. Közben Gréti tábora szerint Dóri a búcsúbeszédével is bebizonyította: nem érdemli meg egy ilyen versenyen az első helyet. 

„Gréti szerintem megérdemelten győzött” – hangzik el a videóban, ahol Dóri szerintük megsértett sok embert, amikor kifejezetten a Bajnokok támogatását köszönte meg, akik visszajöttek szurkolni. 

„Azt hittem, Dóri a tegnapi viselkedését már nem tudja alulmúlni. És akkor jött a mai búcsúbeszéde… Igaz a mondás, mindig van lejjebb. Szerencsére itt már nem tudjuk meg, milyen mélyre tudna még ásni. Ettől eltekintve ma nem volt rossz maga a verseny, egész jó kis küzdelem volt. Gréti megérdemelten nyert” – írta egy visszafogottabb hozzászóló az Exatlon Hungary Facebook-oldalán. 

Természetes, hogy nem szurkolhat mindenki ugyanannak a versenyzőnek, és a véleményeket olvasva látszik, nagyon megoszlik, ki mit gondol az elmúlt hónapokban látott adásokról. 

Az Exatlon Hungary 2021 kapcsán írtuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top