nlc.hu
Sztárok

Gáspár Evelin bikinis képei

Dögös, fürdőruhás képeket posztolt Gáspár Evelin

A kommentelőktől kap hideget-meleget, de szerencsére több a jóindulatú hozzászólás.

Gáspár Evelin éppen csak hazatért a Survivor forgatásáról, de egyre több képet posztolt, ami műsor felvételein készült. Ezekből mutatunk pár olyat, amilyet előtte Evelig még sosem posztolt. 

Erre írta neki egy követője, hogy: “Miből lett a cserebogár! Sokan csúfoltak míg duci lány voltál, kiskorod óta drukkoltam neked, hogy letedd az iskoláidat és bombázó nővé váljál! Megcsináltad, gratulálok, gyönyörű és okos vagy!”

Egy másik követő pedig erre azt, hogy: “Nem akartam ide írni, de annyira rosszindulatú kommentek vannak. Miért ne tehetne ki magárol egy ilyen képet. Szerintem csinos, és amennyi munka van ebben, büszke is lehet magára. És nem a férfiak írnak ide, hogy ilyen meg olyan, hanem a nők.Ez azért durva! Saját maga had döntse már el, hogy mit oszt meg. Ha kövér lenne az lenne a baj és még sorolhatnám. Nem is a férfiak miatt nincs önbizalmuk a nőknek, hanem pont az ilyen vélemények miatt.”

Itt pedig azt írták neki, hogy: “Evelin legalább önmagát adja és nincsenek agyonretusálva a fotói ami a mai világban nagyon nagy szó! Csini vagy és csak így tovább!”

Dögös, fürdőruhás képeket posztolt Gáspár Evelin

Gáspárék: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top