nlc.hu
Sztárok
Sokakat érdekel Szabó Zsófi és Fluor Tomi kapcsolata

Fluor Tomi és Szabó Zsófi kapcsolatán viccelődtek ma reggel

Nem ma kezdődött ez a történet, a reggeli beszélgetés viszont sokat elárul Fluor Tomi és Szabó Zsófi kapcsolatáról.

Valahol március végén bukkant fel először Fluor Tomi tangás fotója, amivel Szabó Zsófit cukkolta, és a válasz sem maradt el. Ezek a képek – ahogy mondani szokták – beleégtek a retinámba, és nem vagyok ezzel egyedül. Nagyjából azóta datálható, hogy megindultak a találgatások: vajon mi van a két sztár között?

Fluor Tomi megviccelte Szabó Zsófit, aki vette a lapot

Fluor Tomi megviccelte Szabó Zsófit, aki vette a lapot (Fotók: Instagram)

Április elején az IstenEstben viccelődtek egymással, és azóta több közös fotó került fel a közösségi oldalra, ezek mellett felbukkanó hozzászólásokból az derült ki, hogy szívesen látnák őket együtt. 

Íme egy közös fotó Szabó Zsófiról és Fluor Tomiról, amit a zenész osztott meg nemrégiben:

Szabó Zsófi és Fluor Tomi együtt

Fluor Tomi közösségi oldalán néhány hete jelent meg ez a fotó (Fotó: Instagram)

A mai Reggeliben is ilyen a hangulatban beszélgetett a páros, mégpedig a Wellhello új klipje kapcsán. A Kismacska című dalban Tomi az elvesztett szerelmét szeretné visszakapni, és ahogy a stúdióban cukkolták egymást Zsófival, a műsorvezetőt például az érdekelte, hány kismacskáról is beszélnek tulajdonképpen, ha Tomi a saját élményeiből merített. Miller Dávid és Diaz mindezt végigasszisztálva Tomi és Zsófi kapcsolatán viccelődött. 

„Nem mondtad, hogy Zsófi az a Kismacska!” – mondja Diaz Fluor Tominak, és mindkét érintett jót nevetett ezen, majd megbeszélték, hogy tisztáznak mindent, amikor Zsófi átugrik a zenészhez látogatóba. 

Szabó Zsófi és Fluor Tomi együtt

Ma a Reggeliben Fluor Tomi és Szabó Zsófi beszélgettek a Wellhello új klipje kapcsán

Itt visszanézheted a Reggeli felvételét: 

Sztárok meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top