nlc.hu
Sztárok

Mészáros Lőrinc exkluzív interjúja magánéletéről

Mészáros Lőrinc nagyon boldog Andival, és ezt mindjárt meg is mutatja

Békében váltak el feleségével, mindig hálás lesz neki.
Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc az ország gázszerelője, szó szerint hihetetlenül sikeres vállalkozója, a kistérségi Elon Musk, mostantól még egy eposzi jelző kapcsolódik a nevéhez:

a leggazdagabb magyar.

445 milliárdos (!) vagyonával ugyanis beelőzte Csányi Sándor OTP-vezért is. Ennek örömére – és nyilván azért, hogy eloszlassa a magánélete körüli rosszindulatú pletykákat – most exkluzív interjút adott az Indexnek. (Ízlelgessük: Mészáros Lőrinc-interjú az Indexen. Mekkorát változott a világ egy év alatt, nem?) A cikk csak pénteken jelenik meg, az előzetesen megszellőztetett információk szerint szó lesz vagyonosodásáról, cégbirodalmáról, a válság hatásáról, banki-, és agrárbefektetéseiről, illetve szokatlan módon a magánéletébe is betekintést enged. Így válása és új kapcsolata is szóba kerül.

Az internetes portál közölt egy kis előzetest is a nagyinterjúhoz. Ebből a következők derülnek ki:

  • békében, korrekt módon oldották meg a különválást feleségével;
  • sosem feledi az együtt töltött időt, mindig hálás lesz ezért a három és fél évtizedért;
  • Várkonyi Andreával tényleg együtt vannak, hamarosan megejtik az esküvőt is;
  • akaratukon kívül “kissé nagy a sajtóérdeklődés” irányukba, de “Andival” nagyon boldogok.

Azt pedig már csak mi szeretnénk jelezni, hogy kiemelt képünk 2019-es (forrás: MTI/Bodnár Boglárka), Mészáros Lőrinc azóta látványosan lefogyott. Elnézést, nem találtunk frissebbet.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top