nlc.hu
Sztárok

Konyhafőnök kieső: Szeghalmi Orit Kiss Norbert Ádám vigasztalta

Szeghalmi Orsi elsírta magát, Kiss Norbert Ádám vigasztalta – megvan a Konyhafőnök TOP3

Megvan az idei Konyhafőnök TOP3 versenyzője, Szeghalmi Orsi és Kiss Norbert Ádám között dőlt el, kinek kell levennie a séfkabátot a Döntő harmadik napján.

Szimultán főzéssel indult a Konyhafőnök Döntő harmadik napja, Sárközi Ákos “egyszerű” nyúlpaprikását főzték le a versenyzők, a séf tempójában. A hagyományosnak nem mondható hozzávalók között például homárfej is szerepelt. Borjúkaraj és egzotikus köretnek való fogadta a legjobb négy versenyzőt a második főzésnél. A zsűri a Döntősöktől a tétnek megfelelő főétel formájában kérte a nyersen nem fogyasztható manióka és a zsenge borjúhús házasítását. 

Szeghalmi Orsi elsírta magát, amikor meghallotta a nevét

Szeghalmi Orsi elsírta magát, amikor meghallotta a nevét (Fotó: Sajtóklub)

A dobogó előtt, negyedik legjobb versenyzőként hagyta el a konyhát a Hollandiában élő Kiss Norbert Ádám, aki kifejezetten a versenyért utazott haza, és a meghatódott Szeghalmi Orsit is ő vigasztalta, amikor továbbjutott.

“Szuper jó, hogy csapatom tagja voltál, és ki tudja, remélem, tudunk majd együtt főzni” – búcsúzott Sárközi Ákos a versenyzőjétől.

“Külön utakon jártam a többiektől, reméltem, hogy ez elrepít a Fináléig, de nem így történt” – búcsúzott a kieső.

Ezzel kialakult a TOP3, akinek a célja a Finálé, ahol megküzdhetnek A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért!

A Konyhafőnök idei évada: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top