nlc.hu
Egyéb

A Konyhafőnök kieső neki akart bizonyítani

Martina és Roli között döntöttek a séfek, végül sírva távozott a Konyhafőnök kiesője

Öten vágtak neki A Konyhafőnök Döntő második versenynapjának. A zsűri nem kímélte a jelölteket, mindent bele kellett adnia annak, aki szeretett volna bekerülni a legjobb négy közé.

Hamisítatlan döntős feladat várta a versenyzőket: Rácz Jenő diktálta a tempót! A Michelin-csillagos séf tányérja egy „egyszerű” étel volt, fehérspárga zöldspárga-krémmel, répás kappa-zselébe mártott karalábé vaníliás krémmel, zöldségkorongokkal és egy ausztrál wagyu steak szarvasgombával. Precizitás, figyelem és kitartás kellett ahhoz, hogy ezt a feladatot valaki sikeresen teljesítse.

Fördős Zé finomfőzeléket villantott bélszín-rolóval, a második feladatban ezt a hagyományos menza-ételt gondoltatta újra a Konyhafőnök-jelöltekkel. Az elvárás egy tökéletes, Döntőhöz méltó tányér készítése volt.

Bóza Roli és Sulák Martina álltak a zsűri előtt a Konyhafőnök második döntős napján

Bóza Roli és Sulák Martina álltak a zsűri előtt a Konyhafőnök második döntős napján (Fotó: Sajtóklub)

A Döntő második kiesője, a zsűri döntése alapján, Sulák Martina lett, így számára véget ért a küzdelem A Konyhafőnök címért és a 10 millió forintért. 

„Szerintem mindenki, aki bekerül a döntőbe, felkészíti magát arra, hogy eljön a nap, amikor kiesik. Én azt érzem, hogy attól függetlenül, hogy kiestem, nekem van fönt egy olyan ember, aki remélem, nagyon büszkén néz le rám, és én tényleg neki akartam bizonyítani. Hogy mire vagyok képes” – mondta Martina sírva. A versenyző korábban többször elmondta, mennyit jelent számára ez a műsor, és hogy végig érezte elhunyt édesapja támogatását

A Konyhafőnök emlékezetes pillanatai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top