nlc.hu
Sztárok

Magony Szilvia az előítéletekről vallott

Magony Szilvia az előítéletekről: „Ha egy nő 35 éves koráig nem szül, akkor azt mondják, karrierista”

Magony Szilvia nehéz éveken van túl, a Spirit fm-en vallott a megpróbáltatásokról.

Magony Szilvia, egykori szépségkirálynő, kendőzetlen őszinteséggel és rendkívüli részletességgel mesélt Köböl Anitának a #nofilter – Nők, filter nélkül legújabb beszélgetésében arról, hogy milyen procedúrákon kellett keresztülmennie ahhoz, hogy ma a kezében tarthassa kisfiát.

A lombik sokszor még ma is tabunak számít, de legalábbis zavarba jönnek tőle az emberek, ha valakitől azt hallják, részt vesznek a programon. „Egészen elképesztő élethelyzetekben, én például egy allergiavizsgálaton találkoztam az előítélettel, mely szerint, ha egy nő 35 éves koráig nem szül, akkor biztosan karrierista, vagy számára nem a család a fontos, vagy éppen önmegvalósít. Az embereknek sokszor az az egyszerűbb, amit látnak, és ha megkérdezik, mi a helyzet család fronton, van-e már gyerek, és te egyszerűen csak annyit válaszolsz, hogy rajta vagyunk, akkor gyakran nem is hagyják annyiban. A doki nekem egyszerűen csak úgy reagált, hogy ’pedig a biológia nem változik’. Szóval még vadidegentől is megkapja az ember, hogy szedje össze magát” – foglalta össze tapasztalatait Szilvi.

nofilter magony szilvi

Magony Szilvia és Köböl Anita (Fotó: Spirit FM)

A lombikprogram esetében mindössze 33% az esély arra, hogy sikeres beavatkozás történik, tehát minden harmadik alkalom lehet sikeres a számok szerint. A legsürgetőbb pedig az időfaktor, amivel egy nőnek és a párnak szembe kell néznie. Számtalan vizsgálat, jogi teendő nehezíti a folyamatot, amelyekbe a korábbi szépségkirálynő ezúttal részletesen beavatja a hallgatókat.

„Aki azt mondja, hogy ennek nincsenek nehézségei, az hazudik”

– válaszol Szilvi arra kérdésre, mennyire megterhelő mindez lelkileg. Ilyenkor egy nőn akarva akaratlanul átfutnak olyan kérdések, hogy vajon vele mi lehet a gond, neki miért nem sikerül az, ami másnak oly’ könnyedén.

A #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával című műsor minden szerdán 19 órától hallható a Spirit fm műsorán, 20 órától pedig bővített változatban a műsorvezető Youtube-csatornáján videós formában is megtekinthető.

Lombik a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top