nlc.hu
Sztárok

Fluor Tomi a "kismacska" nőtípusról

Fluor Tomi bevallotta: ezzel a nőtípussal már többször megégette magát

Bírja az ilyen típusú nőket a rapper, még ha olykor faképnél is hagyják.

Újabb dallal örvendezteti meg a rajongókat a Wellhello, most a Kismacska című dallal rukkoltak elő, amelynek ötlete Fluor Tomihoz köthető. A 33 éves rapper nem tagadja, valós élettapasztalat ihlette a dal témáját.

Fluor Tomi

Fluor Tomi dalt írt arról a nőtípusról, amellyel többször megégette már magát – Forrás: Sláger Reggel / Spotlight Media

Arról a hölgytípusról szól, amely olyan, mint egy kismacska. Néhány barátnőmet szoktam így hívni, aki pont ilyen. Néha elkóborol pár napra, néha dorombol, de van, hogy meg is karmol…aztán visszatalál” – árulta el tapasztalatait a sokat fogyó Fluor, aki bevallotta, volt, hogy ez a típus faképnél hagyta.

Általában úgy vagyok vele, hogy ha a másik fél menni szeretne, menjen. Bízom benne, hogy ha dolgunk van egymással, visszatalálunk egymáshoz. Persze arra is volt már példa, hogy ez nem jött be. Volt olyan lány az életemben, aki egy vita után lelépett és soha többet nem jött vissza. (…) Ettől függetlenül én alapvetően bírom ezt a „macskás” nőtípust” – vallotta be a Sláger Reggel című műsorban.

Olvass még Fluor Tomiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top