nlc.hu
Sztárok

Christian Eriksen a kórházból üzent

Christian Eriksen a kórházból üzent: minden, amit a dán focista állapotáról tudni lehet

Christian Eriksen már jobban van, de további vizsgálatok várnak rá.

Szombat este, a Dánia-Finnország mérkőzés 43. percben minden előzmény nélkül összeesett Christian Eriksen – pár perc elteltével már meg kellett kezdeni az újraélesztését. Az orvosok 20 percen keresztül próbálták visszahozni, végül sikerrel jártak – a futballista már eszméleténél volt, amikor levitték a pályáról. Később a kórházból üzent a csapattársainak: azt kérte, játsszák le a mérkőzést.

christian eriksen

Christian Eriksen már jól van, szeretné megérteni, mi történt (Fotó: Gettyimages)

A dán klasszis állapota stabil, már jól van, a menedzserén keresztül üzent az egyik olasz sportlapnak. „Köszönöm, nem adom fel! Már jobban érzem magam, de szeretném megérteni, mi történt. Szeretném megköszönni mindenkinek, amit értem tettek” – mondta Christian Eriksen, akiért több 10 millió ember szorított egyszerre.

Tegnap reggel a sportoló kardiológusa is nyilatkozott: Eriksennek megállt a szíve, de egyelőre nem tudják, mi okozhatta a bajt. Az orvos ekkor még kizártnak tartotta, hogy a focista visszatérhet a pályára, ám az esti hírek szerint még akár erre is van esély. A dánok játékosa egyelőre a kórházban, a családja körében pihen, de nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy miért esett össze minden előjel nélkül. 

További EB-hírek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top