nlc.hu
Sztárok

Autóbalesetet szenvedett Szőcs Reni

Autóbalesetet szenvedett Szőcs Reni és férje, szarvassal ütközött a házaspár autója

Szőcs Reni még most is nehezen hiszi el, hogy karcolások nélkül megúszták a balesetet.

Szőcs Reni és férje a hétvégén szenvedtek balesetet, egy szarvassal ütköztek az autójukkal. A Star Academy győztese nagyon megijedt, órákig sokkban volt, de szerencsére sérülés nélkül megúszták a balesetet.

„Hirtelen csak azt láttuk, hogy elénk ugrik, de már annyira közel volt, hogy Márknak nem volt esélye kikerülni. Nagyon megijedtem, előttem tényleg leforgott az egész életem, azt hittem, nekünk annyi, nem ússzuk meg élve” – mesélte a Blikknek az énekesnő, aki elmondta, az autójuk nagyon összetört, utólag is szerencsésnek érzik magukat, hogy kiszálltak belőle élve. 

„Még nem tudjuk, mi lesz a sorsa, meg lehet-e csinálni, de az a szerencse, hogy nem kell most gyorsan visszamennünk Magyarországra, eleve egy hosszabb itthoni tartózkodást terveztünk. Aztán talán majd aludni is képes leszek, mert egyelőre még folyamatosan látom magam előtt a történteket, így nem nagyon tudom álomra hajtani a fejem” – emlékezett vissza a már feleség Szőcs Reni.

szőcs renáta és férje

Szőcs Renáta a férjével (Fotó: Smagpictures)

További sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top