nlc.hu
Sztárok
A legszebb portugál focistafeleségek

3 portugál focistafeleség, akiknek a nevét nem csak a párjuk miatt érdemes megjegyezni

Odaadó édesanyák és mindenben támogatják a férjüket – focistafeleségek, akiket nem csak a férjük miatt követnek az emberek.

Bár sokan csak focistafeleségként tartják őket számon, sokkal többek annál: akadnak olyan hölgyek a labdarúgók párjai között, akiket majdnem annyian követnek a különböző közösségi oldalakon, mint világhírű szerelmeiket. A magyarok mai ellenfelei a portugálok lesznek, így Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes és Bernardo Silva szerelmeit vettük górcső alá. 

Cristiano Ronaldo menyasszonya, Georgina Rodríguez

A portugál klasszisnak van a világon a legtöbb követője, ám a szerelme, Georgina sincs sokkal lemaradva tőle. A portugálok nemrég érkeztek meg Budapestre, ám a családjaik egyelőre nem jöttek velük. Ronaldo a menyasszonyával közösen neveli négy gyermekét, Georgina ikreket szült a Juventus futballistájának. Az anyai feladatok mellett modellkedik, rengeteg prémium termék arca és még a párja közösségi oldalainak menedzselésében is besegít. Georginát 24,5 millióan követik az Instagramon.

Bruno Fernandes felesége, Ana Pinho

Bruno Fernandes és Ana Pinho szerelme igazi kamaszszerelem, még gimnazista korukban sodorta össze őket az élet. A klasszis úgy emlékszik vissza 16 éves korukra, hogy nagyon nehéz volt meghódítania a párját, de nem adta fel, végül elnyerte Ana szívét. A portugál focista két évvel ezelőtt igazolt a Manchester Unitedhez, ahol azóta is hozza az eredményeket. Nem csak őt, de a feleségét is egyből megszerették a szurkolók, nagyon közvetlen lánynak írják le Anát. A fiatal hölgy nehezen szokta meg az angol közeget, de már nagyon szereti Manchestert. Fernandes mindig is fontosnak tartotta, hogy ő legyen a családfenntartó, így Ana leginkább két közös gyermekükkel foglalkozik. Anát 105 ezren követik az Instagramon.

Bernardo Silva barátnője, Ines Degener Tomaz

A Manchester City középpályása a koronavírus előtt jött össze a modell Inesszel, állítása szerint szerelem volt első látásra. Nem is vacilláltak sokáig, egyből összeköltöztek, hogy sok időt tudjanak együtt tölteni. Nem csodálkozunk Bernardo Silva választásán, hiszen a fiatal modell gyönyörű, és ami még fontosabb, természetes. Valljuk be, a focistafeleségek többsége hasonló kinézettel bír, míg Ines Degener Tomaz ódzkodik a plasztikai műtétektől. A 60 ezer követővel rendelkező Ines modellkedéssel foglalkozik és igyekszik úgy beosztani az idejét, hogy párja minél több mérkőzését élőben tudja megnézni.

Még több hír az EB-vel kapcsolatban: 

 

ana ines georgina

Portugál focistafeleségek (Fotó: Instagram – nlc montázs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top