nlc.hu
Sztárok

Harsányi Gábor élete a szemműtétje után

Harsányi Gábor élete gyökeresen megváltozott a műtétje után

Harsányi Gábor színművész szemműtéten esett át, de más fontos események is történtek az életében.
Harsányi Gábor

Kedden ünnepelte a 76. születésnapját Harsányi Gábor Kossuth-díjas színművész, aki nemrégiben egy kisebb műtéten esett át.

Egy szürkehályog-műtéten kellett átesnem, amit sajnos idős korban már muszáj, mert máshogy nem illik a volán mögé ülni. Akarva akaratlanul homályt, ködöt okoz a szürke hályog, ami vezetés közben kifejezetten veszélyes is lehet. A jobb szemem műtötték, és azt kell hogy mondjam, hogy sikeres a műtét és nagyon szépen gyógyul. Jól látok vele, szóval fogok tudni vezetni majd

– mondta Harsányi Gábor a Metropolnak.

A színész rettentően boldog, mert megkapta a legnagyobb ajándékot: megszületett a harmadik unokája. Reméli, hogy unokái között lesz egy művészlélek is, akire majd büszke lehet. Közben régi hobbijának, a karaténak is újra hódol.

Harsányi Gábort megviselte a pandémia, de sokkal inkább aggódott a munkanélküli kollégáiért, akiknek nincs alapkeresetük. Bevallotta, hogy eleinte ódzkodott az oltástól, de barátai elvesztése arra sarkallta, hogy beoltassa magát, és ma már mindkét oltást megkapta.

(Kiemelt kép: MTVA / Zih Zsolt)

Nagypapák a sztárvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top