nlc.hu
Sztárok
Kocsis Dénes és az apaság

Kocsis Dénes apa lesz, pedig Petrával már lemondtak arról, hogy gyerekük lehet

Nemrégiben tartották a polgári esküvőt Kocsis Dénesék, és már első közös gyereküket várják.

Kocsis Dénes és felesége, Petra sok nehézséggel küzdöttek meg az elmúlt időszakban.

“Amikor kiderült, hogy endometriózisom van, az orvos rögtön megkérdezte, tervezünk-e kisbabát. Amikor azt válaszoltuk, hogy igen, közölte, ebben az esetben még nem javasolja a műtétet. A magzat fogantatásának lehetőségét azonban jelentősen csökkenti ez az elváltozás. Úgy döntöttünk, hogy akkor a babával próbálkozunk… A tüneteim azonban egyre súlyosbodtak, és nagy fájdalmaim voltak. Úgy döntöttem, mégis rászánom magam az operációra, nem várok tovább. Akkor fogant meg a kicsi, amikor már elengedtem, hogy hamarosan babánk legyen. Amikor késett pár napot a menstruációm, a fájdalom miatt nem gondoltam, hogy a baba lehet az oka, de Dénes azt mondta, hogy csináljunk egy terhességi tesztet. Én lepődtem meg a legjobban, amikor pozitív lett” – mesélte Petra.

Kocsis Dénes és az apaság

(Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

“Szeretnék sokat otthon lenni a gyerekünkkel, ugyanakkor ott van bennem az is, hogy a karrieremet is most kell igazán építeni, mert már eggyel több emberért vagyok felelős. Ez hatalmas teher” – mondta Kocsis Dénes, akinek pszichológusa segít felkészülni az apaságra.

A teljes interjút a Story friss számában olvashatjátok.

Várkonyi Andreának teljesen új élete kezdődik

A legfrissebb Story magazinban Várkonyi Andrea, Stohl Vica és még sokan mások.

Olvass még több akkor és most sztorit az nlc-n:

 

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top