nlc.hu
Sztárok

Istenes Bence élvezi, hogy kiélheti magát

Istenes Bence: “Imádom ezt a fajta suttyóságot”

Richyke, ez a bajszos, fukszos, mindenhez is értő alak Istenes Bence alteregója. Ő egy kicsit többet megengedhet magának, mint Bence, és ezt ki is használja. Az új karakter a Gólkirály című dalával finoman odamondogat, ami megosztotta az embereket. A műsorvezető azt mondja, arra mindig figyel, hogy ne sértsen meg senkit, a cél ugyanis a szórakoztatás.

Istenes Bence élvezi, hogy egy új oldalát mutathatja így meg

Istenes Bence élvezi, hogy egy új oldalát mutathatja így meg

“Richyke egy jóindulatú csávó, kicsit naiv csávó, egy kicsit proli csávó, arcozós csávó, de mondom, alapvetően egy jóindulatú ember. Ez az alteregó megadja nekem a szabadságot, mind zeneileg, tudok kreatívkodni, másfelől tudok, mint karakter alkotni, és sokkal szabadabban, mint Istenes Benceként. Tök más szinten tudok szórakoztatni, saját magamat is remélhetőleg az embereket is. Szűk környezetem nagyon bírja, aztán meglátjuk, hogy  nagyközönség mit szól majd hozzá.”

Élvezi, hogy kicsit odaszólhat, és olyanokat is ki mert már mondani, amiről alapvetően úgy érzi, hogy nem illik, nem szabad megtenni. Richyke karakterébe bújva a műsorvezető tervezi, hogy majd az IstenEstbe is bekerül, és néha ő készíti majd az interjúkat is. 

“Teljesen másokat tudna kérdezni, sokkal nagyobb hülyeségeket tudna kérdezni és én imádom ezt a suttyóságot.”

Egyedül nem tudta volna létrehozni ezt az egészet, több zeneszerzőt is megkeresett, és mint meséli, párja, Csobot Adél véleményére is nagyon ad. 

Kis bepillantás az IstenEst hangulatába: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top