nlc.hu
Sztárok

Kiss Ádám és Kevin Hart találkoztak

Kiss Ádám és Kevin Hart könyvet ajándékoztak egymásnak

Kevin Hart és Kiss Ádám könyvet cseréltek az edzőteremben.

Kevin Hart hónapok óta Budapesten tartózkodik, hiszen itt forgat Jamie Lee Curtis-szel és Kate Blanchettel. A napokban a családja is megérkezett, így most már hatosban járják a várost. Az edzés természetesen most sem maradhat el: a világhírű színész a Flex Gymben edzegetett, amikor odalépett hozzá Kiss Ádám, aki egyébként nagy rajongója – erről fotók is készültek.

,,Kevin Hart legnagyobb álma végre valóra vált a mai napon. Kapott egy aláírt Szütyiő könyvet tőlem. Mindig kell egy kis időt szakítanod a rajongóidra…” – írta humorosan Kiss Ádám. 

Ő is kapott ajándékot, hiszen a Jumanji színésze a saját mesekönyvét szignózta, majd átadta a magyar humoristának. Kevin Hart legújabb filmje, az Apaság egyébként a napokban jött ki a Netflixen: a mindig vicces szerepekben feltűnő színészt most egy komoly alakításban láthattuk, és mondhatjuk, hogy így is megállta a helyét.

Még több sztárhír: 

kiss ádám kevin hart

Kiss Ádám és Kevin Hart (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top