nlc.hu
Sztárok

Vallomást tett Szilágyi István fia

Mégis vallomást tett Szilágyi István fia, durva dolgokat állít

Mégis úgy döntött, hogy vallomást tesz Szilágyi István fia.

Ma reggel folytatódott Szilágyi István fiának ügye. A Bors arról számolt be, hogy a férfi új külsővel érkezett meg a bíróságra, és bár korábban azt mondta, nem tesz vallomást, mégis úgy döntött, hogy beszél. Meghökkentő dolgokat állított. 

Szilágyi Péter azt mondta, az édesapja támadta meg őt, majd kijelentette, hogy a gyilkosságot egy rejtélyes, negyedik ember követhette el, aki később érkezett a házba – írja a lap. Továbbá azt mondja, az apja hisztérikus rohamot kapott és nem ismerte fel a saját fiát.

,,Apám a szemembe konkrétan belemart, többször is, az egész szituáció szinte feldolgozhatatlan volt, egy ébredés utáni lerohanás”

– mondta a bíróságon a férfi. Bevallotta, hogy valóban kalapácsot ragadott, hogy leállítsa az apját, de nem ölte meg, szerinte ezért a rejtélyes idegen a felelős. ,,Áramütés-csapás szerű ütést éreztem a tarkómon, fent, a haj részen, fehér fényt láttam. Mikor magamhoz tértem az ágyon, rézsútosan keresztbe feküdtem az öregen” – mondta.

szilágyi istván

Vallomást tett Szilágyi István fia (Fotó: Smagpictures)

Sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top