nlc.hu
Sztárok

Marco Rossi ezért nem tapsolja meg a közönséget meccs után

Marco Rossi elárulta, miért nem megy a játékosokkal megtapsolni a közönséget

A magyar futballválogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi tisztázta, hogy meccs után miért nem megy a lelátókhoz a játékosokkal megtapsolni a közönséget.
Marco Rossi

A magyar labdarúgó-válogatott kedden nagy csatában alulmaradt Portugáliával szemben, majd szombaton Fiola Attila góljával döntetlent játszott a világbajnok franciákkal az Európa-bajnokságon.

Mindkét meccsen telt ház és rengeteg szurkoló támogatta a magyar csapatot, amiért Marco Rossi szövetségi kapitány a Facebook-oldalán is köszönetet mondott.

Nem tudom szavakba önteni, amit jelenleg érzek. Néha a csend sokkal többet mond bármely szónál. Nagyon meg vagyok hatódva, nem csupán az eredmény miatt, hanem attól a sok szeretettől, amelyet kapok. Teljes szívemből köszönöm! Köszönöm mindnyájatoknak, a szurkolóknak, a stábnak, és mindenekelőtt a játékosoknak

– írta Marco Rossi.

Az olasz edző arról is írt, hogy miért nem tart a játékosokkal, amikor a mérkőzések végén a válogatott tagjai kimennek a pályára megtapsolni a közönséget és elénekelni a himnuszt.

Amikor a meccs után nem megyek a játékosaimmal a lelátókhoz, annak csupán egy oka van: azt szeretném, hogy minden taps és figyelem a játékosaimnak és a pályán nyújtott teljesítményüknek szóljon.

– tisztázta szövetségi kapitány.

(Kiemelt kép: MTI/Illyés Tibor)

Foci Eb az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top