nlc.hu
Sztárok

Indul a Doktor Balaton 2. évada

Nagy bejelentést tett a TV2, ezzel robbantja be a nyarat

Már tudni, milyen műsorral ülteti a nézőket a képernyő elé nyáresténként.

Július 5-től vadonatúj részekkel folytatódik a Doktor Balaton. A TV2 napi sorozata bőven tartogat meglepetéseket legyen szó a csodavízről vagy épp a balatonmeggyesi faluban szövődő szerelmi szálak alakulásáról.

Doktor Balaton

Bonyolódnak a szálak Balatonmeggyesen (Fotó: Sajtószoba)

„A Doktor Balaton első perctől kezdve érdekes munkának ígérkezett, és az is, tanultam türelmet, pontosságot, amik mind hasznomra válnak. Doktor Balaton karaktere azzal fogott meg igazán, ahogy cipeli a maga puttonyát. Érdekes megmutatni, hogyan birkózik meg azzal, ami neki jutott. Jó azt láttatni, hogy a doki őszinte, egyenes. Tudja, hogy nem hibátlan, de egy megoldásra törekvő ember. A történetnek hála pedig jócskán volt mit megoldania eddig is, de ez nem változik a folytatásban sem, sőt! Legyen szó Doktor Balaton magánéletéről, a családi titkokról vagy épp a hivatásáról” – mondta el Mészáros András, a sorozat címszereplője.

Doktor Balaton,

Mészáros András, mint Doktor Balaton (Fotó: Sajtószoba)

A július 5-től képernyőre kerülő epizódokból kiderül, mi lesz a súlyos szívproblémákkal küzdő Laci bácsival, sikeres lesz-e Elemér polgármester-buktató akciója és hogy mi köze ehhez Doktor Balatonnak. Sőt a nézők azt is megtudhatják, ki valójában András édesapja, vagy hogy miként alakulnak a faluban szövődő szerelmi szálak: Zsóka és Leó románca, Bea és Hajós kapcsolata, vagy hogy András végül Anna oldalán megtalálja-e a boldogságot.

Olvass még a Doktor Balaton szereplőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top