Ő Feke Pál szerelme, Mészáros Nóra, itt az első közös fotó

V.V.V. | 2021. Június 24.
Azt előre tudtuk, hogy Feke Pál új párkapcsolatáról nem sokat tudunk majd, ezért is meglepő, hogy egy sajtónyilvános rendezvényen voltak.

Mindegy, hogyan alakult Feke Pál magánélete, ő csak a legritkább esetekben tett kivételt és engedett betekintést abba, hogyan is él.

„Azt hiszem, a válásom legnehezebb és legnagyobb feladata az volt, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érezzen meg belőle. Egy éve már, hogy külön élünk a volt feleségemmel. Kemény időszakon vagyok túl, de minden pillanatban próbáltam arra gondolni, hogy a kölcsönös tisztelet, a bölcsesség és az idő segíteni fog a feldolgozásában. Az igazi megnyugvást az hozta el nekem, amikor megértettem, hogy az a tiszta és őszinte kapcsolat, ami Mimivel a születése óta összeköt minket, az idő múlásával csak erősödni fog. A kislányom iránti szerelem örök” –  mesélte a tavalyi Konyhafőnök VIP idején 

Feke Pál ritkán mesél a magánéletéről (Fotó: Smagpictures)

Nemrégiben kiderült, hogy a válása után másfél évvel újra szerelmes, de a színész már az elején leszögezte, hogy nem mesél a kapcsolatáról.

„Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a minék, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném.” 

Most a Story fotósa a Puskás Musical bemutatóján közös képet készített a párról. Az első lesifotók után Pál és műsorvezető kedvese, Mészáros Nóra végre nyíltan is felvállalták a kapcsolatukat. Boldogan mosolyogtak, pózoltak fotósnak. A párról messziről látszik, mennyire szeretik egymást, a fiatal lány igazán otthonosan mozgott a szerelme számára hazai terepnek számító színházi eseményen.

Sztárok meséltek: 

Exit mobile version