nlc.hu
Sztárok

Feke Pál így él a válása után

Egy évvel a válása után először nyilatkozott Feke Pál

Amikor tavaly novemberben kiderült, hogy a feleségével külön utakon folytatják, a színész nem érezte késznek magát arra, hogy bármit is nyilatkozzon. Most először tett kivételt a Story magazinnak.

Feke Pál tavaly novemberben vált el feleségétől. A színész egy év elteltével mesél arról, hogy éli meg a mindennapokat.  Bár családi élete máshogy alakult, mint azt tervezte, Pál igyekszik kihozni belőle a legtöbbet.

Feke Pál a KonyhaFőnök VIP-ben

Feke Pál először mesélt magánéletéről a válása óta (Fotó: RTL Sajtóklub)

„Azt hiszem, a válásom legnehezebb és legnagyobb feladata az volt, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érezzen meg belőle. Egy éve már, hogy külön élünk a volt feleségemmel. Kemény időszakon vagyok túl, de minden pillanatban próbáltam arra gondolni, hogy a kölcsönös tisztelet, a bölcsesség és az idő segíteni fog a feldolgozásában. Az igazi
megnyugvást az hozta el nekem, amikor megértettem, hogy az a tiszta és őszinte kapcsolat, ami Mimivel a születése óta összeköt minket, az idő múlásával csak erősödni fog. A kislányom iránti szerelem örök” – mondta Feke Pál, a Konyhafőnök VIP játékosa.

A teljes interjút a Story magazin legfrissebb számában olvashatjátok!

Feke Pál a magánéletéről vallott

Feke Pál válása után egy év után mesélt először a magánéletéről

Olvasnál még A Konyhafőnök VIP-ről?

(Nyitókép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top