nlc.hu
Sztárok

Tápai Szabina a harmadik gyerekéről és a családjáról mesél

Tápai Szabina: “A kislányunk nevét még nem döntöttük el, de azt igen, hogy bőven elég lesz három gyerek”

Nem sok van hátra, bármikor megérkezhet Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermeke. A babaszoba már készen áll a kislány fogadására, ám a nevén még mindig gondolkoznak. Szabina az nlc-nek elárulta, hogyan telnek a szülés előtti utolsó napjai...

A napokban tartottad a babaváró bulidat, mindhárom gyereknél volt hasonló?

Beninél egyáltalán nem, akkor nem is volt még annyira divat. Milla érkezése előtt pedig meglepetésbulit rendeztek nekem a barátaim a szülés előtt. Emlékszem, Gábor és Beni elcsaltak a játszótérrel, éppen a férjem mackónadrágja volt rajtam és amikor hazaértünk, ott vártak a barátaim a feldíszített lakással. Felejthetetlen élmény volt, de azt akkor eldöntöttem, ha lesz még gyerekem, akkor szeretnék majd rákészülni. Smink, szép ruha, és minden más. Kitaláltam azt, hogy legyen egy francia reggeli a kertünkben. Csodálatosan sikerült, nem is álmodhattam volna jobb bulit.

Bármikor megérkezhet Tápai Szaina harmadik gyereke
Megnézem
Összes kép (2)

Mindent beszereztetek már a kislányotok érkezésére?

Igen, sok minden megmaradt Millától, és rengeteg ajándékkal halmoztak el a barátaink. A babaszoba is elkészült már, éppen itt üldögélek és nézem, milyen szép lett minden. Fehér-szürke-rózsaszín a szoba színe, ilyen volt annak idején Milla szobája is. Amikor elkészültünk vele a lányunk azt hitte, neki csináljuk ezt a szobát is. Nálunk mindenkinek van saját szobácskája, és hogy senki ne szenvedjen hiányt, mindkét gyereknek felújítottuk a kis rezidenciáját. Milla új ágyat is kapott, aminek nagyon örült.

Várják már a kis tesó érkezését?

Nagyon. Bár Milla még csak két és fél éves, és az elején nehéz volt elmagyarázni neki, hogy a kistesó a pocakomban van, de ma már ő is várja, puszilgatja a hasamat. Beni pedig egy fantasztikus testvér. Csúcsbátyusnak szoktam hívni. Nagyon jól bánik Millával is, és tudom, hogy sokat segít majd nekem a kicsi körül. Már nyolcéves, elkezdte az iskolát idén, hatalmasat nőtt, el sem hiszem, hogy ilyen nagy már a fiunk.

Milyen évetek volt a karantén idején?

Szerintem a legjobbkor voltam várandós, nagyon jól telt az évünk. Beni online tanult, és mivel egy kitűnő osztályfőnököt kapott, így az sem volt nehéz, hogy most kezdte az első osztályt. Szeretünk amúgy a kis házunkban lenni, ezért a bezárások sem nehezítették a helyzetünket. Nekem könnyebbség volt, mert ez a terhességem volt a legnehezebb az összes többi közül. Sokat kellett pihennem, volt, hogy nem volt erőm felkelni, ezért nem is bántam, hogy nem kell sehová mennem.

Most is rosszul vagy még?

Igen, szinte végigkísérte a babavárást a folyamatos levertség, az erőhiány. A vérképem sem volt megfelelő, ezért is kellett sokat pihennem. Mozogni egyáltalán nem tudtam emiatt, ami szintén hiányzik az életemből. A kilókkal pedig egyáltalán nem foglalkoztam, azt ettem és eszem, ami jólesik. Az a legfontosabb, hogy minden rendben legyen a picivel, a felesleget, meg majd leadom valamikor.

Bármikor megérkezhet Tápai Szaina harmadik gyereke

Fotó: Best magazin

Gábor sokat segít a mindennapi feladatokban?

Abszolút, szinte ő csinált mindent helyettem. Főleg az elején, amikor nagyon rosszul voltam. Ő vitte-hozta a gyerekeket, ő vásárolt be, mindenben kivette a részét. A gyerekeket pedig iszonyatosan jól kezeli, tényleg egy fantasztikus apa és férj.

Nem hiányzik a kettesben töltött idő? Most még kevesebb lesz, ha megszületik a pici.

Soha nem voltunk az a típusú házaspár, akinek el kellett mennie azért vacsorázni, hogy kikapcsolódjon. Mi a gyerekekkel mentünk mindenhová, mert akkor éreztük magunkat jól. A család nekünk nagyon fontos. A feladatokat pedig megosztjuk egymás között, így a kislányunk érkezésénél sem lehet semmi gond majd. Meghagytuk mindkettőnk szabadságát, ő is mehet a barátaival és én is a barátnőimmel, ha arra van szükség. Ez a titka szerintem annak, hogy ennyire jól működik a házasságunk.

Már összepakoltál mindent? A finishben vagy, bármikor érkezhet a kicsi.

Igen. Sajnos nem jöhet nálam szóba a természetes szülés, mivel Beni sürgősségi császármetszéssel született, és Milla sem jöhetett a világra természetes úton. Az orvosom most azt javasolta, hogy a harmadik gyereknél is ez legyen a menetrend. Tehát van előre kiírt császár időpontunk, de soha nem tudhatjuk, mikor akar előbújni a kisasszony. Ha beindul a szülés, akkor irány a kórház. A forgatókönyvünk már megvan, ha ez történik, akkor az anyukám vigyáz majd a gyerekekre, de ha neki épp közbejön valami, akkor az anyósom azonnal készen áll. A családunk mindenben támogat minket, ez pedig jó érzés.

Megvan már a neve a kislányotoknak?

Nincs, pedig a másik két gyerekünknél szinte azonnal tudtuk. Most több név van még a kosárban, több opciónk van, és sajnos a fiúk nem tudnak megegyezni egymással. Még gondolkozunk, lehet, hogy majd a szülés után döntjük csak el.

Gondolkoztál már azon, hogy mi lesz veled három gyerekkel?

Számtalanszor. Sokan javasolják, hogy aludjak most, mert nem lesz semmire időm. De akinek van két gyereke, az tudja, hogy nem lehet mellettük pihenni. Az anyaság ilyen, én pedig nem panaszkodtam soha, élvezem minden percét. Abban biztos vagyok, hogy az eleje nehéz lesz, főleg azért, mert Milla iszonyatosan anyás és most nem ő lesz majd a legkisebb. De mindent megoldunk és tudom, hogy minden a helyére kerül hamar. Pozitívan állok mindenhez. Mondjuk azt eldöntöttem, hogy negyedik gyerekünk biztosan nem lesz. Bőven elég lesz három is nekünk.

Sztárok, akik nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top