nlc.hu
Sztárok

Liptai Claudia régi műsorai

Nahát! Ezeket a műsorokat is Liptai Claudia vezette. Emlékszel még rájuk?

Liptai Claudia immár 28 (!) éve van rendszeresen képernyőn, összeszámolni is nehéz, hány produkcióban szerepelt. Most felidézünk néhányat, amiről talán már te is megfeledkeztél...

Liptai Claudia közel három évtizede tévézik, ezalatt számtalan produkcióban láthattuk színésznőként, műsorvezetőként vagy épp zsűritagként. A következő műsorokra emlékszel?

Csíííz

A színésznő 1993-tól a Szomszédok visszatérő szereplőjeként alakította Mágenheim Julcsi egyik barátnőjét, így a nem színházjáró közönség is ismerte már az arcát, amikor 1998-ban feltűnt az RTL Klub képernyőjén, a Csíííz-ben. A „kárörvendők show-jaként” is emlegetett produkcióban színészek adtak elő humoros jeleneteket, illetve vicces amatőr házi videók is színesítették a félórás programot. A műsorban Liptai játszótársai Besenczi Árpád, Forgács Gábor és Beleznay Endre voltak. „Azt látom, hogy rettentően merész dekoltázsokkal dolgoztam, tehát nagyjából nincs is a mellemen semmi. Nagyon-nagyon aranyos ez így, de lehet, hogy ma már rászólnék a kis nőre, hogy öltözzön már föl rendesebben” – nyilatkozta egy alkalommal erről az időszakról a Fókusznak.

Big Brother

2001-től a TV2-höz szerződött, ahol saját show-műsort kapott Claudia Show címmel, majd pedig a 2002-ben indult Big Brother műsorvezetője lett Till Attilával. A valóságshow két évadot élt meg, ezek közül az első, 2002. szeptember 1. és 2002. december 21. között futott széria volt messze a sikeresebb, mely Párkányi Évi győzelmével zárult. A második évad 2003 februárjában indult, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A formátumhoz kapcsolódóan 2003 januárjában három, egyenként 5-6 napos, celebekkel forgatott szériát is láthattunk Big Brother VIP címmel, melyeknek szintén a Liptai Claudia-Tilla páros volt a házigazdája.

Liptai Claudia és Tilla a Big Brother műsorvezetői

A Big Brother két műsorvezetője, Liptai Claudia és Tilla (Fotó: Smagpictures.com / Meglepetés x Archívum)

A sztárok a fejükre estek

2008-ban A sztárok a fejükre estek című kalandshow műsorvezetője volt Kovács Áron oldalán. A Frei Tamás ötletéből készült produkcióban 11 magyar híresség – Kucsera Gábor, Bódi Guszti és Bódi Margó, Fekete László, Kozso, Fiala János, Voksán Virág, Oláh Ibolya, Csősz Boglárka, Horváth Ágnes és Lakatos Márk – indult afrikai szafarira, ahol táborról táborra haladva kellett megküzdeniük a nomád körülményekkel, illetve különféle feladatokkal. 

Liptai Claudia Ferihegyen

A Sztárok a fejükre estek stábja és szereplői a Ferihegyi repülőtéren az utazáshoz készülődnek (Fotó: Smagpictures.com / Csaba Schumy)

A Botswanában, Zambiában és Zimbabwében forgatott műsorfolyam nyertese végül Kucsera Gábor lett.

Mr és Mrs – A sztárpár show

2009-től Claudia a Mr és Mrs – A sztárpár show című produkció házasszonya volt, melyet akkor már évek óta elválaszthatatlan műsorvezető társával, Till Attilával vezettek. A vetélkedőben magyar celebpárok versenyeztek, miközben betekintést nyerhettünk a hétköznapjaikba, és olyan titkokat árultak el magukról, melyeket korábban soha, sehol nem mondtak el. A műsor három évadot élt meg. Claudia egy nyilatkozatában akkoriban leszögezte: versenyzőként ő maga nem vállalna szerepet párjával a show-ban.

Liptai Claudia A Mr és Mrs felvételén

Liptai Claudia A Mr és Mrs 2013 – A Sztárpár-show felvételén (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Magyar sztárok egykor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top