nlc.hu
Sztárok

Király Viktor az apaságról

Király Viktor az apaságról: „A feleségem elnevezett para papának”

Őszintén beszélt Király Viktor az apaságról és a gyereknevelésről.
Király Viktor és felesége

Alig több mint egy évvel ezelőtt, tavaly májusban jött világra Király Viktor és Virág Anita kisfia, Kolen. Az énekes ebből az alkalomból adott interjút az apaságról a Borsnak.

Király Viktor jó szülőnek érzi magát, és mióta a fia megszületett, még elővigyázatosabb:

Anita, a feleségem elnevezett para papának. Mert minden, a gyerekkel kapcsolatos dolgon többször is átrágom magam. Nem hiszem, hogy a személyiségemet nagyon megváltoztatta volna az apaság, Kolen érkezése előtt is volt bennem elővigyázatosság és felelősségtudat. De most, hogy ő itt van, ez felerősödött

– mondta a 37 éves Király Viktor, aki szándékosan tolta későbbre a gyerekvállalás idejét, mert úgy gondolja, 20 évesen éretlen lett volna az apaszerepre.

Az énekes rengeteg időt tölt a fiával, Kolen féléves koráig maximálisan kivette a részét a gyerek körüli teendőkből, az altatás, a fürdetés, a pelenkázás és az etetés idején is számíthatott rá a párja. Aztán a kisfiú nagyon anyás lett, így Viktor hiába szeretné elaltatni, az anyukáját akarja.

Természetesen a gyerek születése az énekes és a felesége kapcsolatára is hatott. Korábban a kis problémákból is nagyot tudtak csinálni, most már ez kevésbé jellemző rájuk. Mindketten home office-ban dolgoznak, így szinte napi 24 órában együtt vannak, de néha szerveznek saját programokat, hogy legyen egy kis különlét. Arra is odafigyelnek, hogy randiestéket tartsanak kettesben, ilyenkor valamelyik nagyszülő vigyáz Kolenre.

Arra a kérdésre, hogy Kolennek lesz-e kistvestvére az énekes így válaszolt: „Nekünk most tökéletes így hármasban. Spontán módon fogant meg a kisfiunk, és ha eljön az ideje, a testvére is megérkezik majd hozzánk.”

(Kiemelt kép: Smagpictures)

Király Viktor az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top