nlc.hu
Sztárok

Sztárok bikiniben

Tökéletes bikini bodyk: ők már ledobták a textilt

A kánikula elérte a hírességeket is, egyre többen mutatják meg magukat bikiniben.
Sztárok bikiniben

A kánikulának köszönhetően egyre több magyar híresség is bikinire vetkőzik, és sorra pózolnak közösségi oldalaikon.

Opitz Barbi

A 21 éves énekesnőnek a rajongók nem győzték dicsérni idomait. Volt, aki megjegyezte, hogy Opitz Barbi tartsa meg ezt a formáját, „nem kell lefogyni, mint az összes nő”.

Konkoly Ági

Büszke anyukaként Konkoly Ági legtöbbször a két kislányával közös képet oszt meg, vagy éppen csak Zoéról és Zoráról mutat felvételeket. Azonban nemrég kivételt tett:

Nádai Anikó

A műsorvezető a munkájában és a magánéletében is kiegyensúlyozott – hónapokon át vezette a ValóVilágot, nemsokára pedig a Házasodna a gazda című műsorban láthatjuk. A húzós időszak előtt a Balatonnál kapcsolódott ki a szerelmével, ezt pedig folyamatosan dokumentálták. 

Tücsi

Bár Tücsi mindig elégedetlen magával a fiatal anyuka remek formában van, amit bikinis fotói is alátámasztanak.

“Hányszor pörgünk-forgunk a tükör előtt elégedetlenül és kifogásoljuk magunkat? Én is örök maximalista vagyok, de ahogy telik az idő egyre jobban barátkozom meg a hibáimmal” – írta Tücsi bikinis fotójához. 

Kiss Ramóna

Kiss Ramóna és a családja a Balatonnál időzik, és a műsorvezető meg is mutatta, mennyire jól érzik magukat. Tökéletes alakját sokan dicsérik.

Tovább sztárhíreink: 

(Nyitókép: TV2 Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top