nlc.hu
Sztárok

Gazdag Tibor a Jóban rosszban végéről

Gazdag Tibor a Jóban rosszban végéről: „Legalább nem lettünk megalázva”

Gazdag Tibor és a stáb egy nappal a bejelentés előtt kaptak sms-t.

16 év után véget ér a Jóban rosszban – jelentette be a csatorna egy héttel ezelőtt. A szereplők sokáig nem reagáltak a sorozat végének hírére, most azonban az egyik főszereplő, Pongrácz doki, azaz Gazdag Tibor elmondta a véleményét. 

„Mi egy nappal előbb értesültünk a hírről. Küldtek először egy kör-e-mailt, de abban még nem volt szó arról, hogy véglegesen megszűnik a sorozat. Azt hittük, megy tovább, bár már benne volt a levegőben ez a lehetőség. Annak azért örülök, hogy nem a médiából kellett megtudnunk a tényeket, mert azért erre is volt már példa a történelem során. Legalább nem lettünk megalázva” – mondta az ACNews-nak Gazdag Tibor, aki nagyon sajnálja, hogy véget ér az életének ezen szakasza.

gazdag tibor

Gazdag Tibor (Fotó: SuperTV2)

„Nyilván nem örülünk neki. Mindenki azt gondolja, hogy bőven lett volna még fantázia és munka a történetben, de sajnos ez lett a döntés. Nem tudunk ellene mit tenni. Azt gondoltam, hogy így, hogy a konkurenciánál megszűnt a Barátok közt, talán több néző jön át hozzánk, és felfelé ível újra a nézettség. Tanácstalanul állunk a döntés előtt. Nagyon nem esik jól ez az egész, de sajnos egyszer mindennek vége van.”

Még több sztárhír: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top