nlc.hu
Sztárok

Palácsik Lilláék új kutyája

Itt az idő: bővül Palácsik Lilláék családja

Palácsik Lilláék szeretnének egy második kutyát, így elmentek egy állatotthonba.

Palácsik Lilla a férjével, Tamással, kisfiukkal és kutyájukkal mentek el egy állatotthonba, mert egy újabb házi kedvencet szeretnének – számolt be a Tények.

A család azért ezt a helyszínt választotta, hogy testközelből ismerkedhessenek az állatokkal. Még nem döntöttek, melyik kutyát választják, de kisfiuk, Noah láthatóan nagyon élvezte a kirándulást. Nagyon tetszett neki a rengeteg állat, de Lilla is el tudna viselni otthon sok kutyát.

Közben Palácsik Lilla már visszament dolgozni, és már nemcsak fotózásokat vállal, hanem tanítja is a fényképezést. Azt mondja, minden percét élvezte, amit otthon töltött a kisfiukkal, de mivel a fotózás a szenvedélye, nem volt nehéz visszarázódnia.

De azért jut idő a pihenésre is, azt tervezik, hogy elmennek a Balatonra vagy strandolni. Noah imádja a kacsákat, Lilla nagyon szeret strandolni, de férje nem rajong a fürdőzésért.

Palácsik Lilla

Bővül Palácsik Lilláék családja (Fotó: Instagram/Palácsik Lilla)

Palácsik Lilla az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top